Céginformáció

Az 1986-ban alapított VILLBAU Közkereseti társaság jogutódja ma – a Magyarország és a térség magánalapítású cégeihez hasonló jogi fejlődést követve – a VILLBAU Biztonságtechnika Kft.

A társaság az 1980-as évek második felében még erős- és gyengeáramú rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozott. Az 1990-es évek elején azonban – részben a bekövetkezett társadalmi változásoknak köszönhetően – a biztonságtechnika iránti egyre fokozódó igény, mint fizetőképes kereslet jelent meg a hazai piacon. Társaságunk hamar felismerte ezt az új piaci szegmenst és mindent megtett annak érdekében, hogy azt kihasználja.

Ekkortól már a biztonságtechnika vált a fő tevékenységünkké, bár ebben az időben még főleg behatolásjelző rendszerek tervezésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkoztunk. Ezután a következő lépcsőket a különböző biztonságtechnikai eszközök kereskedelme, majd gyártása jelentette. Saját eszközeink közül először a hálózati transzformátorok és a tápegységek kerültek sorozatgyártásra, majd a magyar és nemzetközi piaci igényeknek is megfelelő hangjelző családot fejlesztettünk ki SOLO márkanéven.

A közbiztonság általános és folyamatos romlása és a magyar telefonhálózat minőségi fejlődése ideális környezetet biztosított a távfelügyeleti rendszerek és szolgálatok megalakulásához. Az előírásoknak megfelelő digitális telefonfelvevő egység és a hozzá kapcsolódó szoftver fejlesztése és gyártása volt a következő jelentős állomás tevékenységünk során. A vevőegység ENIGMA, a szoftver ALARM-SYS néven került forgalomba. Mindkét rendszer – a fogyasztói igényeknek megfelelő folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően – mindmáig nagy sikernek örvend mind hazánkban, mind világszerte. A már említett távfelügyeleti eszközök terén az ENIGMA nagytávolságú rádiós rendszerének kifejlesztése is minden túlzás nélkül komoly sikert és piaci előnyt jelentett cégünknek.

Jelenleg tehát az ENIGMA II és – az időközben jelentősen megújított – SOLO hangjelző családnak a gyártása, folyamatos tökéletesítése, és egyéb új termékek kifejlesztése jelenti azt a feladatot, melynek legjobb tudásunk szerint igyekszünk megfelelni.

A cég pénzügyi helyzete stabil, korrekt és pontos partnerei vagyunk mind szállítóinknak, mind vevőinknek. Tevékenységünkkel tisztes helyet vívtunk ki magunknak a hazai biztonságtechnikai piacon. Cégünk ismert és elismert a hazai biztonságtechnikai területen tevékenykedő vállalkozások között, rendszeresen részt veszünk a szakmai fórumokon. Európa egyik legnagyobb biztonságtechnikai szakkiállításán, ami minden év őszén Budapesten kerül megrendezésre, rendszeres kiállítók vagyunk. A saját fejlesztésű eszközök gyártásának folyamatos bővülésével pedig sikerült elérni, hogy például a digitális központivevők piacán már nem csak a hazai, de a világpiacon is ismert szereplők vagyunk, amit a világ minden részéről érkező megrendeléseink is tanúsítanak.

Munkatársaink az elektronika, a fejlesztés, a gyártás és kereskedelem területén nagy tapasztalatot szerzett, magasan képzett dolgozók, és mi ezt tekintjük további fejlődésünk és nagyra törő céljaink megvalósításának alapjának.

Információ

Cím: 1182 Budapest, Üllői út 611.

Tel: 1/297-5125

Fax: 1/294-2928

Email: mail@villbau.com

Megközelítés

47.436751 N

19.1927923 E

Nyitvatartás

H-Cs: 8:00 – 17:00

P: 8:00 – 15:00

Sz-V: ZÁRVA